Snel groeiend bedrijf Jaagers wint titel FD Gazellen

Het snelgroeiende e-commerce bureau Jaagers uit Nijmegen en Amsterdam heeft de prestigieuze titel FD Gazelle toegekend gekregen van het Financieele Dagblad. De e-commerce partij is daarmee automatisch in de race om op 15 november een Gouden Gazelle voor de regio Oost in de wacht te slepen.

Elk jaar kent het Financieele Dagblad FD Gazelles toe aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Jaagers liet drie jaar lang een omzetgroei van meer dan 20% zien en heeft aangetoond een financieel kerngezond bedrijf te zijn. Dit zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de titel FD Gazelle.

Innovatie Award
Jaagers breidde eerder dit jaar nog uit met een tweede locatie in Amsterdam. De e-commerce specialist die oorspronkelijk in Nijmegen huist, bouwt oplossingen op het software platform Magento. Het bureau bestaat uit een groot aantal multigedisciplineerde scrum-teams die werken voor opdrachtgevers als Douwe Egberts, Dorel Juvenile (MaxiCosi / Quinny), Evangelische Omroep en Nedac Sorbo. In mei van dit jaar mocht Jaagers ook al de Magento Innovation Award in ontvangst nemen voor de business-to-business-oplossing die het voor Douwe Egberts ontwikkelde.

Trots op team
“Wij zijn ontzettend trots dat we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren”, aldus een blij verraste Robin van den Bosch, 1 van de investeerders bij Jaagers. ”Dit succes hebben wij te danken aan de inzet van ons geweldige team en de fantastische samenwerking met onze partners. Die stijgende lijn zetten we ook dit jaar voort; we zijn druk bezig met nieuwe innovatieve oplossingen.”

In november reikt het FD per regio (Noord, Oost, Zuid, West) negen overall awards uit. In de categorie klein, middelgroot en groot bedrijf worden de awards Goud, Zilver en Brons uitgereikt. De uitreiking voor Regio Oost vindt plaats op 15 november 2016 in Deventer.