Proud Nerds, Uncategorized

Roquin koopt Masc en wordt Proud Nerds

Internetbureau Roquin uit Nijmegen neemt Masc over. Die stadsgenoot levert ict-diensten en ontwikkelt apps en software op basis van .Net. Eerder dit jaar kocht Roquin ook al Netcreators. Beide geacquireerde bedrijven hebben een focus op de publieke sector. De drie bedrijven, goed voor zestig medewerkers, gaan dit jaar verder als Proud Nerds.

De gecombineerde organisatie Proud Nerds is gericht op drie diensten: online oplossingen (ontwikkeling van websites, apps, platformen en online communities met een focus op de publieke sector) ict-diensten (advies, integratie en beheer van ict-platformen voor slim samenwerken, productiviteit en bereikbaarheid) en support (24/7 ondersteuning en beheer voor applicaties en ict-systemen).

Proud Nerds heeft zestig medewerkers in dienst en blijft onder leiding staan van de eigenaren Michiel Koopman (algemeen directeur) en Robin van den Bosch (commercieel directeur). Masc-eigenaren Rob Burow en Michiel Geurts gaan mee in de overname als aandeelhouders binnen de nieuwe holding. De organisatie wil begin volgend jaar naar een nieuwe locatie in Nijmegen verhuizen.