JAAGERS, TRIBAL, TWC

TWC Holding samen met e-commerce bedrijven Tribal en Jaagers

TWC Holding, het moederbedrijf van The Webcare Company, heeft online marketingbureau Tribal uit Den Bosch en e-commerce ontwikkelaar Jaagers uit Nijmegen overgenomen.

De drie specialisten bundelen hun krachten naar eigen zeggen om aan de vraag van steeds complexer wordende dienstverlening te kunnen voldoen.

Jaagers bouwt en onderhoudt e-commerce-platformen. Tribal heeft als online marketingbureau kennis in huis voor conversiegroei. The Webcare Company helpt bedrijven met het effectief inzetten van social media. Men richt zich vooral op de sectoren retail, travel en entertainment industrie.

In de nieuwe groep werken 175 werknemers. De huidige aandeelhouders en directieleden van de individuele bedrijven ondernemen allemaal mee in de nieuwe organisatie en voeren de dagelijkse leiding binnen de drie bedrijven. De geconsolideerde omzet bedroeg in 2016 meer dan 50 miljoen euro.

De groep zal medio 2017 uitbreiden met een vestiging in Portugal. Hier zullen content- en webcare activiteiten verder ontwikkeld worden. Ook is er het plan om, onder andere in samenspraak met Google, de Aziatische markt te ontsluiten. Er komt in 2017 een steunpunt in Singapore.