Netcreators, Proud Nerds, Roquin

Digital Agency uit Nijmegen heeft grote ambities

ROQUIN EN NETCREATORS BUNDELEN KRACHTEN
In het kader van ‘samen sta je sterk(er)’ gaan digital agency’s ROQUIN uit Nijmegen en Netcreators uit Arnhem verder onder één dak. Dit dak staat in het hart van Nijmegen, toebehorend aan een inspirerend kantoorpand aan de Nieuwe Marktstraat.

ROQUIN en Netcreators zijn digital agency’s, ook wel internetbureaus genoemd, gespecialiseerd in het realiseren van websites, apps, online platformen en koppelingen met ERP en CRM pakketten.
ROQUIN (www.roquin.nl) is een succesvol digital agency voor strategie & concept, design, realisatie en support. Ze maken websites en apps die verbinden en blijven werken.
Bij ROQUIN geloven ze in de kracht van open source communities en werken met systemen zoals WordPress, TYPO3 en Laravel. ROQUIN bestaat ruim 12 jaar en werkt voor meer dan 150 klanten met een focus binnen de Health sector.
Netcreators (www.netcreators.nl) is een digital agency gevestigd in Arnhem. De focus ligt op het bieden van sterke en creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken voor o.a. grote gemeenten in Nederland. Bij Netcreators werken ze uitsluitend met open source software zoals TYPO3 en WordPress.
Door het samengaan van deze twee digital agency’s zijn ze met ruim 20 specialisten sterk.
Een verdubbeling van de omzet, meer stabiliteit en een versteviging van kennis en knowhow leidt tot nóg meer digital impact voor de mooie klantengroep die beide bedrijven reeds bedienen en gaan bedienen.

Samen vormen ze een creatieve club mensen met een flinke dosis aan kennis en ervaring binnen de online wereld. Beide partijen werken voor grote klanten binnen de public sector, o.a. health sector, onderwijs en gemeenten. Meer diversiteit en kennisdeling leidt tot nieuwe kansen. En dat is nou juist waar zowel ROQUIN als Netcreators voor openstaan; het aangaan van nieuwe en uitdagende projecten!
Bij beide bedrijven is de gebruiker het middelpunt van alle ontwikkeling. Ze maken duurzame oplossingen die blijven bewegen, want organisaties en haar doel(groep)en zijn ook voortdurend in beweging. Webinitiatieven die wérken en blijven werken!

Veel raakvlakken dus tussen deze twee succesvolle internetbureaus. Daar ligt dan ook een kans denkt Michiel Koopman, managing partner van ROQUIN; ‘het klinkt cliché maar 1+1 is in dit geval echt 3! Als twee krachtige bedrijven samengaan op basis van dezelfde techniek, maar in de public sector verschillende doelgroepen hebben, leidt dat tot mooie nieuwe innovaties voor onze klanten en mensen.’ Robin van den Bosch, managing partner van ROQUIN vult aan; ‘dit is de eerste stap in het bereiken van ons doel: binnen 3 jaar een toonaangevend digital agency zijn met innovatieve digitale oplossingen voor de public sector waarbij de gebruiker het middelpunt is van alles wat wij ontwikkelen. We zetten Nijmegen op de digitale kaart van Nederland!’

De mensen van Netcreators nemen hun intrek in het pand van ROQUIN. Dit indrukwekkende pand is gevestigd aan de Nieuwe Marktstraat in Nijmegen, op een steenworp afstand van het centraal station